Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας βελτιώνοντας το χαμόγελο σας

Αναζήτηση

Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας βελτιώνοντας το χαμόγελο σαςΛεύκανση

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε έναν οδοντίατρο και να μιλήσετε για τις επιλογές λεύκανσης. Πολλές φορές, ένας οδοντίατρος μπορεί να πάρει ένα δόντι που φαίνεται μη ελκυστικό λόγω του χρώματός του και να μετατρέψει το χρώμα του σε ένα φωτεινό λευκό μέσα σε λίγες ώρες. Ο καθαρισμός των δοντιών συνιστάται σε εξαμηνιαία βάση, αλλά ακόμα κι αν έχετε να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο πολλά χρόνια, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από μια λεύκανση δοντιών με την προϋπόθεση ότι διατηρεί μια καλή στοματική υγιεινή.


Εμφυτεύματα

Πριν από πενήντα χρόνια, εάν σας έλειπε ένα δόντι, το μόνο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι βάλετε μέρη ή τεχνικές οδοντοστοιχίες για να γεμίσετε τα κενά. Τώρα υπάρχει μια άλλη επιλογή , τα οδοντικά εμφυτεύματα. Τι είναι αυτά;  Είναι μόνιμα εμφύτευμα που χρησιμοποιούνται και λειτουργούν ακριβώς όπως ένα κανονικό δόντι. Τα εμφυτεύματα συνήθιζαν να είναι εξαιρετικά ακριβά, αλλά καθώς η τεχνολογία προχωρά, οι τιμές των εμφυτευμάτων γίνονται όλο και φθηνότερες.


Σιδεράκια

Η Γενική Ορθοδοντική μπορεί να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση. Κανείς δεν γεννιέται με τέλεια δόντια και αν χρειάζεστε ορθοδοντική εργασία, δεν υπάρχει λόγος να  ντρέπεστε για αυτό. Δόντια σε λάθος σειρά ή δόντια με κενά μπορούν να διορθωθούν, μερικές φορές σε λιγότερο από μια μέρα.

Η αυτοπεποίθηση  μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και με πολλούς τρόπους,  όσο εύκολα χάνεται. Αν τα δόντια σας είναι κίτρινα, ραγισμένα, σπασμένα ή λείπουν, τότε ίσως να μην  αισθάνεστε την ίδια αυτοπεποίθηση όπως αν είχατε ένα όμορφο χαμόγελο. Κάθε τι μου μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα για τον εαυτό μας βοηθά στην απόκτηση αυτοπεποίθησης. 

http://www.thebeautybiz.com/275/article/teeth/improve-confidence-smile-makeover