Εθελοντική Αιμοδοσία ΑΛΚΗ ΑμΕΑ Για την Τράπεζα Αίματος Σκιάθου.

Εθελοντική Αιμοδοσία ΑΛΚΗ ΑμΕΑ Για την Τράπεζα Αίματος Σκιάθου.


Δευτέρα 18/6 ( 18:00 μ.μ - 20:00 μ.μ )
Τρίτη 19/6 ( 08:30 π.μ - 13:30 μ.μ )
(18:00 μ.μ - 20:00 μ.μ )

Για 2η συνεχή φορά μέσα στο χρονικό έτος 2012,ο Σύλλογος ΑΛΚΗ ΑμΕΑ προχωρά στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργήσει για όλους τους κατοίκους του νησιού μας και για όλους εκείνους που σε κάποια στιγμή της ζωής τους, έχουν ανάγκη. Ειδικότερα η νέα αιμοδοσία, έχει προγραμματιστεί για της 18 Ιουνίου μπροστά στο λιμάνι του νησιού μας και θα γίνει -όπως πάντα- σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου. Κάλεσμα προς όλους, εθελοντές αιμοδότες και μη.
Τα μέλη μας κάθε χρονιά κάνουν το καθήκον τους καθώς έχουν μέσα στην ψυχή τους αισθήματα για τον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία. Εμείς είμαστε πάντα κοντά τους προσφέροντας όποτε χρειαστεί αίμα από την τράπεζα μας. Το αίμα είναι ένα αγαθό που δεν μπορεί να παραχθεί και δίδεται μόνον χάρις τους εθελοντές αιμοδότες. Για αυτό καλούμε όλους τους φίλους και τους εθελοντές να προσφέρουν αίμα, γεμίζοντας άδειες φιάλες με ζωή, με το αίμα τους.Τη δύσκολη εποχή που ζούμε, αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής και μπορούμε να το προσφέρουμε δωρεάν και να σώσουμε μια ζωή. Η πράξη μας αυτή θα μας δώσει δύναμη, θα γεμίσει την καρδιά μας αγάπη και θα προσφέρουμε το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.
Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΚΗ ΑμΕΑ υπογράμμισε ότι οι εθελοντές αιμοδότες δεν προσφέρουν μόνο ένα δώρο ζωής στο συνάνθρωπο τους αλλά και στον εαυτό τους καθώς μέσα από τη συμμετοχή τους κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις «Δυο φορές το χρόνο γίνονται εξετάσεις αίματος από το σταθμό σε όλους τους εθελοντές. Το προσωπικό της κινητής μονάδας είναι έμπειρο και οι εθελοντές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους αιμοδότες. Εύχομαι ο αριθμός των εθελοντών διαρκώς να αυξάνεται».