Απλές στρατηγικές για να διατηρηθείτε σε φόρμα

Αναζήτηση

Απλές στρατηγικές για να διατηρηθείτε σε φόρμα

Ακόμη και αν ξεκινήσετε με τις καλύτερες προθέσεις μπορεί στο τέλος να χάσετε τη μάχη ενάντια στις ανθυγιεινές συνήθειες. Μια ήπια προσέγγιση μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ρουτίνα της άσκησης σας και στο σχέδιο για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να χωριστεί σε επτά στρατηγικές.

1. Ένα στόχο τη φορά, σιγά σιγά

Αν υπάρχει ένα μυστικό για την βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης χωρίς πόνο, τότε αυτό είναι να είστε συνεπείς.  Αυξήστε τις απαιτήσεις που θέτετε για τον εαυτό σας σε μικρές, εφικτές στρατηγικές και δώστε στον εαυτό σας χρόνο.

2. Δεν χρειάζεται να είναι επίπονη διαδικασία

Για τον μέσο άνθρωπο, η ανάκτηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας δεν πρέπει να οδηγεί σε ένα extreme σπορ . Κάντε αργά, προοδευτικά βήματα.  Δεν χρειάζεται να βουτήξετε κατευθείαν στα δύσκολα.

3. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι

 Όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, είναι πιο εύκολο όταν το κάνετε με κάποιον άλλο. Μπορεί να είναι ένα μέλος της οικογένειας, φίλος ή γείτονας. Θα το απολαύσετε περισσότερο, θα ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον, και μπορείτε να ανταλλάξετε και ιδέες. Στο γυμναστήριο, ένας προσωπικός εκπαιδευτής μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

4. Διαλέξτε μια συγκεκριμένη ώρα που σας βολεύει καλύτερα

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το πρωί είναι η ώρα που έχουμε περισσότερη ενέργεια. Η άσκηση πριν πάτε στη δουλειά μπορεί να σας ενεργοποιήσει για ολόκληρη την ημέρα. Για άλλους, η άσκηση μετά τη δουλειά προτιμάται μιας και βοηθά στο να απελευθερωθεί το άγχος της ημέρας.

5.  Φάτε λιγότερο

Το μυστικό για να χάσετε κιλά μπορεί να είναι τόσο απλό- καταναλώστε λιγότερες θερμίδες και κάψτε περισσότερες με τη σωματική δραστηριότητα.

6.  Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο και στην άσκηση και στη διατροφή

Η πλήξη μπορεί να έρθει νωρίτερα από ό, τι νομίζετε στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Αλλάξτε τα γεύματά σας και τις ασκήσεις σας για να κρατήσετε το ενδιαφέρον σας. Αντί να το βλέπετε ως μια δοκιμασία, κάντε το πιο διασκεδαστικό. θα επιτύχετε περισσότερα.

7. Περπατήστε και περπατήστε ξανά

Μεγάλες αποστάσεις, ζωηρό περπάτημα, ή οποιοδήποτε στυλ περπατήματος είναι εξαιρετικό. Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός ή συνδρομή σε γυμναστήριο για να συμπεριλάβετε 15-30 λεπτά περπάτημα στη καθημερινή σας άσκηση. Παρκάρετε το αυτοκίνητο σας πιο μακριά από τον προορισμό σας. Επιλέξτε τις σκάλες και όχι το ασανσέρ. Κάντε μια βόλτα σε ένα όμορφο μέρος.

http://ezinearticles.com/?7-Strategies-To-Help-You-Get-In-Shape&id=7234551