Κοιμηθείτε χωρίς ρούχα

Αναζήτηση

Κοιμηθείτε χωρίς ρούχα

Το να κοιμάστε γυμνοί έχει πολλά οφέλη. Το κυριότερο από αυτά είναι να βοηθήσει στην σεξουαλική σας ζωή. Ποια είναι όμως πιο συγκεκριμένα αυτά τα οφέλη;

Απελευθερώνει την ωκυτοκίνη

Η ωκυτοκίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνεται με τη δερματική επαφή. Η επαφή όλη τη νύχτα, θα σας παρέχει μια σταθερή ροή αυτής της ευεργετικής ορμόνης. Μερικά από τα οφέλη της ωκυτοκίνης είναι η αυξημένη αίσθηση  ευεξίας, οι μειωμένοι καρδιακοί παλμοί, η μείωση των ορμονών που προκαλούν στρες, και το σημαντικότερο σεξουαλική διέγερση!

Αυξάνει την ερωτική διάθεση

Όταν έχουμε ανησυχίες και προβλήματα είναι δύσκολο να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε σε ερωτική διάθεση. Όμως το να ξαπλώσουμε κάτω από τα σεντόνια χωρίς ρούχα διεγείρει τα σεξουαλικά αισθήματα άσχετα από το τι μας απασχολεί.

Ερωτική πρόσκληση

Είναι πολύ ερωτικό για τον σύντροφό σας να σας δει να πηγαίνετε στο κρεβάτι γυμνή. Είναι ένα ερωτικό κάλεσμα και δείχνει ότι είστε διαθέσιμη!

Δημιουργεί επιθυμία

Ένας από τους κύριους λόγους που οι γυναίκες δεν έχουν διάθεση για σεξ είναι η αίσθηση της απομάκρυνσης του ζευγαριού. Όταν νιώθεις αποξενωμένος από τον σύντροφό σου, συνήθως χάνεται η επιθυμία σου γι’αυτόν. Το να κοιμάστε γυμνοί βοηθά στο να σπάσουν αυτοί οι φραγμοί.

Διευκολύνει το δέσιμο

Η σωματική επαφή αυτού του τύπου μπορεί επίσης να αυξήσει την αίσθηση του δεσμού ανάμεσα στο ζευγάρι. Όσο περισσότερο αγγίζεστε, τόσο περισσότερο έρχεστε κοντά με τον σύντροφο σας και η αύξηση του δεσίματος μεταξύ του ζευγαριού σημαίνει..περισσότερο σεξ.

Πηγή: http://www.sheknows.com/love-and-sex/articles/813718/why-you-should-sleep-naked-the-best-sex-of-your-life-1