Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας στον έγγαμο βίο

Τα οφέλη της σεξουαλικής δραστηριότητας στον έγγαμο βίο


Η σεξουαλική δραστηριότητα μέσα στο γάμο βοηθά και ενισχύει την αγάπη. Η σωματική επαφή και η οικειότητα λειτουργούν ακριβώς όπως το λάδι στη φωτιά και δυναμώνουν τη σχέση. Οι περισσότερες σχέσεις μετά από 6-7 χρόνια γάμου αλλοιώνονται μετά από βαρετό σεξ. Όταν μέσα σε ένα γάμο αντιμετωπίζεται το σεξ ως ρουτίνα, αυτό έχει το χειρότερο αντίκτυπο στη σχέση. Το σεξ είναι ο τρόπος που δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.

Το ευχάριστο σεξ μέσα στο γάμο, μπορεί να λειτουργήσει ως χάπι ανακούφισης. Είναι το καλύτερο φάρμακο για τη μείωση του επιπέδου του στρες καθώς χαρίζει άφθονη ποσότητα οξυγόνου στον εγκέφαλό σας και χαλαρώνει το σώμα όσο και το μυαλό.

Τα οφέλη του σεξ είναι πολλά. Η υγιής σεξουαλική επαφή αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας και ενισχύει την πίστη στο σύντροφό σας, αν έρχεστε σε επαφή τακτικά. Στην ανθρώπινη φύση αρέσουν οι εκπλήξεις έτσι την επόμενη φορά μπορείτε να χαρίσετε στο σύντροφό σας κάτι διαφορετικό και απρόσμενο που θα οδηγήσει και τους δύο να απολαύσετε την ερωτική επαφή.

Μπορείτε εύκολα να έρθετε κοντά με τον/την σύζυγο σας, με τη γλώσσα του σώματος. Η σωματική επαφή και το καλό σεξ βοηθά στο να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ του ζευγαριού. Η πίστη στο γάμο είναι απαραίτητη για οργασμό. Ακόμα μπορείτε να μοιραστείτε μια ευχάριστη στιγμή με τον σύντροφό σας όπως να την/τον αποπλανήσετε.

Ακόμη, το σεξ μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση προβλημάτων μεταξύ του ζευγαριού. Όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με τον/την σύζυγό σας, τότε μπορείτε αμέσως να επιδοθείτε σε σεξουαλική επαφή. Θα συνειδητοποιήσετε ότι το πρόβλημα θα εξαφανιστεί δια μαγείας, δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα ζευγάρια σπαταλούν χρόνο καυγαδίζοντας μεταξύ τους για ασήμαντα θέματα, τα οποία δεν θα υπήρχαν αν είχαν δώσει χρόνο στη σχέση τους.

Περισσότερο σεξ μέσα στο γάμο, λιγότερες πιθανότητες για ασθένειες που σχετίζονται με την σεξουαλική επαφή. Όταν επιδίδεστε σε σεξ με το σύντροφο σας, τότε μειώνεται τον κίνδυνο σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ακόμη, αν κάνετε σεξ καθημερινά, βοηθάτε στην αφαίρεση τοξινών από το σώμα σας. Μπορείτε να παραβλέπετε οποιαδήποτε άλλα οφέλη, αλλά το όφελος να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση με τον/την σύζυγό σας είναι δύσκολο να το παραβλέψετε. Η καλή ερωτική ζωή δίνει ευτυχισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι που οδηγεί στην ψυχική ικανοποίηση.

http://www.sooperarticles.com/health-fitness-articles/safe-sex-articles/benefits-sexual-activity-married-life-183020.html