Πώς να υπολογίζετε τις θερμίδες των τροφών
25/02/13
Ο ανθρώπινος οργανισμός καθημερινά χρειάζεται ενέργεια για τη λειτουργία του και τη συντήρησή του. Γιατί όμως χρειαζόμαστε την ενέργεια;Ο ανθρώπινος οργανισμός χρησιμοποιεί...
|
«Έξυπνες» πηγές υδατανθράκων για αθλητές
25/02/13
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για πολλούς αθλητές είναι να προσδιορίσουν ποιες τροφές αποτελούν τις καλύτερες πηγές ενέργειας.Πιο συγκεκριμένα, η κατανάλωση...
|
Η διατροφική εκπαίδευση των παιδιών
23/02/13
Η ραγδαία αύξηση του ποσοστού της παιδικής παχυσαρκίας είναι αναμφισβήτητο γεγονός και η χώρα μας δυστυχώς βρίσκεται...
|
Γιατί να επιλέξετε ντομάτες βιολογικής καλλιέργειας
22/02/13
Οι ντομάτες βιολογικής καλλιέργειας παρότι είναι πιο μικρές σε μέγεθος σε σχέση με εκείνες που έχουν καλλιεργηθεί με συμβατικές...
|
Τα οφέλη της βιταμίνης Ε
21/02/13
Η βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη (=γενώ και φέρω) ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες και έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση στα ανθρώπινα κύτταρα και...
|