Τα 6 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Αναζήτηση

Τα 6 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Λάθος πρώτο: Ξέρουν πάντα τι θέλεις

Οι άντρες συνήθως βγάζουν λάθος συμπεράσματα για το τι θέλει μια γυναίκα, βασιζόμενοι σε προηγούμενες εμπειρίες τους. Καμία γυναίκα όμως δεν είναι ίδια με την άλλη.

Καθώς ωριμάζουν σεξουαλικά, οι άντρες αναπτύσσουν μια συγκεκριμένη “λίστα” για το τι θέλουν οι γυναίκες κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Το λάθος αυτό δεν γίνεται μόνο σε ότι αφορά το σεξ αλλά και γενικότερα στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο.

Λάθος δεύτερο: Έχουν αυτό που χρειάζεσαι

Όταν μερικές γυναίκες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό και το επιτυγχάνουν με άλλους τρόπους, τότε σίγουρα αυτές έχουν πρόβλημα. Αυτή είναι η αντίληψη που επικρατεί στο μυαλό των αντρών κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Λάθος τρίτο: Το σεξ είναι το ίδιο και για τους άντρες και για τις γυναίκες

Σε καμία περίπτωση μια γυναίκα δεν βιώνει τη σεξουαλική επαφή με τον ίδιο τρόπο που τη βιώνει ένας άντρας. Οι άντρες αδυνατούν να φανταστούν πως η αίσθηση που έχουν εκείνοι κατά τη διάρκεια της επαφής διαφοροποιείται στη γυναίκα.

Λάθος τέταρτο: Ξέρουν καλά την ανατομία των γυναικών

Ενώ σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι άντρες γνωρίζουν την ανατομία μιας γυναίκας όσον αφορά το σεξ, αυτό δεν σημαίνει πως καταλαβαίνουν και τη λειτουργία της. Ακόμη και σε αυτό το κομμάτι, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Λάθος πέμπτο: Υγρός κόλπος=Ερεθισμός

Η υγρασία του κόλπου μιας γυναίκας διαφέρει από άλλων γυναικών και επίσης μπορεί να αλλάζει από μέρα σε μέρα. Ξηρότητα στον κόλπο μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες όπως τον κύκλο της γυναίκας (έμμηνος ρήση) κάποια φαρμακευτική αγωγή, ακόμη και από στρες.

Λάθος έκτο: Η σιωπή είναι χρυσός

Πολλοί άντρες θεωρούν πως πρέπει να είναι σιωπηλοί κατά τη διάρκεια του σεξ και συνήθως οι σύντροφοί τους πρέπει να “μαντεύουν” τι είναι αυτό που τους ικανοποιεί και τι όχι. Μια συζήτηση είναι πάντα ωφέλιμη.

Πηγή: http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=89445