Ομορφιά απο μέσα προς τα έξω

Αναζήτηση

Ομορφιά απο μέσα προς τα έξω

Η αλήθεια σχετικά με την ομορφιά είναι ότι πραγματικά πηγάζει από μέσα μας.

Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας γιατί είμαστε αυτό που τρώμε! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τρώμε υγιεινές τροφές διότι το σώμα μας λειτουργεί σωστά μόνο όταν θρέφεται σωστά. Γι’αυτό ακολουθείστε μια υγιεινή διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά και αποφύγετε να μπλοκάρετε το σώμα σας.

Φυσικά η άφθονη κατανάλωση νερού είναι ένας από τους βασικότερους κανόνες για ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας, μιας και το νερό μας κρατά ενυδατωμένες. Όμορφο δέρμα είναι πάντα το υγιές δέρμα.

Ο ήλιος μπορεί να μην κάνει καλό όταν το παρακάνετε αλλά η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για ένα υγιές δέρμα. Οπωσδήποτε μια υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη και ίσως να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα, ειδικά σε όσες έχουν ευαίσθητο δέρμα και παθαίνουν εύκολα εγκαύματα. Μην ξεχνάτε ποτέ την αντηλιακή σας κρέμα!

Ασκηθείτε! Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να βοηθήσετε τη γραμμή σας και ένα έχετε ένα όμορφο σώμα. Σε περίπτωση που έχετε θέσει ως στόχο να χάσετε βάρος, είναι ένα καλό κίνητρο για να μείνετε συγκεντρωμένη στο στόχο σας και η άσκηση θα σας βοηθήσει σημαντικά.

Να κοιμάστε καθημερινά 8 ώρες. Ο ύπνος είναι μεγάλος σύμμαχός της ομορφιάς. Ελάχιστες ώρες ύπνου ή περισσότερες από ότι χρειάζεται προκαλούν αφυδάτωση στο δέρμα, τριχόπτωση ακόμη και αδύναμα νύχια.

Τέλος, η χαλάρωση, η αποφυγή του άγχους και το γέλιο βελτιώνουν την διάθεση μας. Όσο πιο χαρούμενοι είμαστε τόσο πιο υγιής είμαστε και φαινόμαστε!

Πηγές:

http://multiskincare.com/beauty/permalink.php?article=beauty-comes-from-within.txt

http://www.ideamarketers.com/?articleid=1181637