Ανακουφίστε τα κατοικίδια σας από τους ψύλλους και τα τσιμπούρια

Αναζήτηση

Ανακουφίστε τα κατοικίδια σας από τους ψύλλους και τα τσιμπούρια


Η άνεση και η υγεία των κατοικίδιων ζώων είναι ουσιαστικά στοιχεία της ευημερίας τους και συνδέονται άμεσα με τη φροντίδα και την πρόληψη που τους παρέχεται από τους ιδιοκτήτες τους.

Μόλις το κατοικίδιο ζώο σας μολυνθεί με παράσιτα, όπως τσιμπούρια, ψύλλους και άλλα παράσιτα που απομυζούν αίμα, είναι πραγματικά δύσκολο για τον ιδιοκτήτη να τα αφαιρέσει από το σώμα του ζώου και από το σπίτι. Γι 'αυτό είναι πάντα σοφό να αποφεύγεται η μόλυνση παρά να δοκιμάζεται η απομάκρυνσή τους.

Στον 21ο αιώνα έχουμε στη διάθεση μας σύγχρονα προϊόντα που δημιουργήθηκαν για τον έλεγχο ψύλλων και άλλων παρασιτικών οργανισμών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε ποια είναι η καλύτερη και πιο βολική επιλογή για το κατοικίδιο ζώο σας. Υπάρχουν στην αγορά προϊόντα με μεγάλη πηγή δραστικών συστατικών, όπως το Fipronil και S-Methoprene τα οποία καταστρέφουν το νευρικό σύστημα των εντόμων και έτσι τερματίζουν τον κύκλο ζωής των ψύλλων και των τσιμπουριών.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και φυσικούς τρόπους για την εξόντωση τέτοιων ενοχλητικών και επικίνδυνων παράσιτων.

- Ο καλλωπισμός των κατοικίδιων ζώων σε τακτά χρονικά διαστήματα και η πρόσθεση μερικών σταγόνων ξυδιού στη μπανιέρα θα βοηθήσει στη εξόντωση ψύλλων και τσιμπουριών που υπάρχουν ήδη επάνω τους.

- Το σκόρδο είναι ένας άλλος φυσικός τρόπος για να απωθήσουμε τους ψύλλους και τα τσιμπούρια. Χρησιμοποιήστε το σκόρδο στην μπανιέρα τους και δείτε τα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εφαρμογές.

- Τα κατοικίδια χρειάζονται συνεχή φροντίδα και προσοχή. Με τον έλεγχο της γούνας σε τακτά διαστήματα για παράσιτα, θα ανακουφίσετε το κατοικίδιο ζώο σας από πιθανή μόλυνση ψύλλων ή τσιμπουριών.

Μια καλή επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι να έχουν πάντα στο σπίτι φάρμακα ώστε να τα χρησιμοποιούν απευθείας στη περίπτωση που αντιληφθούν σημάδια μόλυνσης από παράσιτα.

http://www.sooperarticles.com/pets-articles/vets-pet-health-articles/relieving-your-pet-dangerous-flea-ticks-1107399.html