Βρίσκοντας χρόνο για σεξ

Αναζήτηση

Βρίσκοντας χρόνο για σεξ


Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι τσακώνονται για τη σχέση τους, αυτό είναι το σεξ. Ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετό. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτό, δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια. Οι περισσότερες σχέσεις λειτουργούν πάρα πολύ καλύτερα όταν επιτευχθεί ένα είδος ισορροπίας. Τουλάχιστον ένα μέρος που σχετίζεται με αυτό δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο: η εύρεση του χρόνου για σεξ.

 

Αυθορμητισμός

Όταν υπάρχει η παρόρμηση, βρείτε χρόνο! Είναι δύσκολο να βρεθούν και οι δύο στην ίδια ερωτική διάθεση, τη σωστή στιγμή, αλλά όταν αυτές οι στιγμές έρχονται μην τις παραβλέπετε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βάζουμε άλλες υποχρεώσεις πάνω από αυτή την ανάγκη μας, εναποθέτοντας το σεξ τελευταίο στη λίστα μας.  Όταν θα έρθει η στιγμή που έχετε βάλει στο μυαλό σας ότι είναι η κατάλληλη, το κλίμα και η διάθεση σας θα έχει ήδη αλλάξει.

Το σεξ θα συμβαίνει πιο συχνά και θα είναι καλύτερο και για τους δυο συντρόφους αν εμπλέκεται λίγος αυθορμητισμός. Βρίσκοντας το χρόνο για να συμβεί, όταν η διάθεση είναι η σωστή, δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο. Αν υπάρχει η ερωτική διάθεση, τότε τα ερωτικά παιχνίδια είναι ήδη σε εξέλιξη και μιας και δεν πρόκειται για μια διαδικασία τριών ωρών (συνήθως), αφήστε οτιδήποτε άλλο και λειτουργήστε αυθόρμητα.

Είναι δύσκολο να είστε αυθόρμητοι, όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Μπορεί να χρειαστείτε λίγη περισσότερη δημιουργικότητα για να βρείτε το χρόνο να ακολουθήσετε τον αυθορμητισμό σας σε αυτήν την περίπτωση, αλλά αν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.


Ευελιξία

Μερικοί άνθρωποι είναι υπερβολικά κολλημένοι σε ένα πρόγραμμα για να μπορέσουν να βρουν χρόνο για σεξ. Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να μάθουν να είναι πιο ευέλικτοι. Γιατί να μην αφήσουμε το πρόγραμμα να είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να βρούμε χρόνο για σεξ; Η ερωτική συνεύρεση με τον/την σύντροφο μας δεν πρέπει να συμβαίνει μόνο τη νύχτα ή τα Σαββατοκύριακα ή μετά το δείπνο. Βρίσκοντας χρόνο για το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο που να έχει προτεραιότητα επί του προσώπου αυτού, και το σεξ είναι συνήθως ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσουμε μια υγιή σχέση.


Προγραμματισμός

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές το να βρούμε χρόνο για σεξ απαιτεί μόνο ένα καλό προγραμματισμό. Όπως βρίσκουμε και προγραμματίζουμε χρόνο για όλες τις άλλες ανάγκες μας, έτσι θα πρέπει να συμπεριλάβουμε σε αυτές τις ανάγκες και την ανάγκη του σεξ. Το σεξ είναι μέρος ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής. Μπορεί να μειώσει το στρες και να βοηθήσει το άτομο να αισθάνεται πιο ασφαλές και πιο αγαπητό. Έτσι, σχεδιάστε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας και βρείτε χρόνο για σεξ.

Οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες είναι λίγες και ευτυχώς το σεξ είναι μια από αυτές. Γι 'αυτό βρείτε  χρόνο για σεξ είτε προγραμματίζοντας τη ζωή και καθημερινότητα σας λίγο καλύτερα, είτε προσαρμόζοντας τους εαυτούς σας έτσι ώστε να γίνεται πιο ευέλικτοι σε σχέση με το χρόνο, είτε ακλουθώντας τις αυθόρμητες ανάγκες σας πιο συχνά.


http://www.improvingyourworld.com/relationships/making_time_for_sex_001046.html