Προϊόντα φροντίδας του δέρματος για ξηρές επιδερμίδες

Αναζήτηση

Προϊόντα φροντίδας του δέρματος για ξηρές επιδερμίδες


Μερικοί άνθρωποι αποκτούν ξηρό δέρμα τους κρύους μήνες του χρόνου ενώ άλλοι ταλαιπωρούνται με ξηρό δέρμα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Δεν έχει σημασία ποια είναι η συχνότητα που εμφανίζετε ξηρό δέρμα, η εύρεση των καλύτερων προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος είναι σημαντική.

Μια από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για το δέρμα, είτε έχετε ξηρό, ευαίσθητο, λιπαρό ή μικτό δέρμα, είναι η aloe vera. Συχνά παραβλέπεται ως ενυδατική κρέμα και χρησιμοποιείται αυστηρά για την ανακούφιση από ηλιακά εγκαύματα. Η Αλόη είναι πολύ χαλαρωτική και έχει ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Απλώστε τη στο δέρμα σας το πρωί για να αποφύγετε να γυαλίζει το δέρμα σας καθ 'όλη την ημέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και τα μαλλιά σας.

Μια φυσική ενυδατική κρέμα είναι το βούτυρο καριτέ. Είναι εξαιρετικά ενυδατικό και πραγματικά απορροφάται από το ξηρό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα νυκτός. Απλώστε το σε όλο το πρόσωπό σας και τρίψτε το καλά. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που συνήθως δεν ερεθίζει τα μάτια, καθιστώντας το ασφαλές για τοποθέτηση και ενυδάτωση των περιοχών γύρω από τα μάτια. Αν έχετε μικτό δέρμα, το βούτυρο καριτέ μπορεί να είναι για εσάς κάπως ισχυρό.

Βρείτε μια καλή ενυδατική κρέμα για το φως της ημέρας με SPF 15 ή υψηλότερο για την προστασία από τον ήλιο. Προκειμένου να διαχειριστείτε ένα ελαφρύ moisturizer την ημέρα και να κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, προτείνετε καθαρισμός του προσώπου σας με τον ακόλουθο τρόπο:

Ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με ζεστό νερό αφήνοντας το δέρμα ελαφρώς υγρό. Πάρτε περίπου 1/2 ή 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και απλώστε το πάνω στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 10 λεπτά ή για όσο διάστημα μπορείτε. Ξεπλύνετε αμέσως. Το μέλι είναι ένα εξαιρετικό moisturizer, αν το χρησιμοποιήσετε σαν ενυδατική κρέμα μόνο που μετά τη χρήση θα κολλάει το πρόσωπο σας.

http://www.currenthealtharticles.net/skin-care-products-for-dry-skin/