Η θρεπτική αξία της φράουλας
23/04/13
Την βρίσκουμε όλο το χρόνο ωστόσο η κορύφωση της παραγωγής τους είναι από τον Απρίλη μέχρι τον Ιούλιο. Υπάρχουν περισσότερες από 600 ποικιλίες...
|
Μέντα για ενεργοποίηση του μεταβολισμού
22/04/13
Τις ευεργετικές ιδιότητες της μέντας σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καταδεικνύει μελέτη που εκπόνησαν επιστήμονες του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας...
|
Τι είναι οι βιταμίνες και σε ποιες υποκατηγορίες διακρίνονται
04/04/13
Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που, έστω και σε μικρές ποσότητες, θεωρούνται ουσιώδεις και απαραίτητες για την υγειά, την αύξηση, την αναπαραγωγή και...
|
Οι κίνδυνοι στο πιάτο μας
04/04/13
Το φαγητό και το ποτό στηρίζουν το σώμα και την ψυχή μας και η κατανάλωσή τους δεν σχετίζεται μόνο με τη βασική ανάγκη της επιβίωσης, αλλά και με το αίσθημα...
|
Το «άγνωστο» και ιδιαίτερα ωφέλιμο δημητριακό
04/04/13
Οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε τι είναι το φαγόπυρο. Πρόκειται για ένα όχι και τόσο διαδεδομένο δημητριακό, με θαυματουργές όμως ιδιότητες. Μαθαίνοντας τι είναι...
|