Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα οξαλικά των τροφών
15/02/14
Τα οξαλικά οξέα είναι ουσίες που φυσιολογικά υπάρχουν στα φυτά, τα ζώα και στον άνθρωπο. Τρόφιμα που είναι πλούσια σε οξαλικά είναι...
|
Επτά λόγοι για τους οποίους παίρνετε βάρος
15/02/14
Η στιγμή που δοκιμάζεις να φορέσεις το στενό σου τζιν -εκείνο που όλοι σου έλεγαν ότι κολάκευε τη σιλουέτα σου και πως δε θα έπρεπε να βγάλεις από πάνω σου...
|
Πώς θα «πρασινίσετε» τη διατροφή του παιδιού σας
13/02/14
Ένα σημαντικό ποσοστό παιδιών σήμερα δεν τρώει λαχανικά. Είτε από συνήθεια είτε από γευστική απέχθεια είτε πολλές φορές και από μειωμένη κατανάλωση στο σπίτι, τα παιδιά...
|
Τα 4 καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά
09/02/14
Το σκόρδο είναι ένα ισχυρό, φυσικό αντιβιοτικό - και δεν σκοτώνει τα υγιή βακτήρια μας, όπως κάνουν τα αντιβιοτικά φάρμακα. Σε αντίθεση με τα χημικά αντιβιοτικά, το σκόρδο είναι επίσης...
|
Οι διαφορές της άσπρης και της λευκής σοκολάτας
09/02/14
Ανεξαρτήτου χρώματος η σοκολάτα αποτελεί αγαπημένη γεύση για τους περισσότερους. Ωστόσο δεν είναι κακό να γνωρίζουμε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους τα διάφορα είδη...
|