Η σεξουαλική ζωή περνάει από…την κρεβατοκάμαρα

Αναζήτηση

Η σεξουαλική ζωή περνάει από…την κρεβατοκάμαρα

Αν η σεξουαλική σας ζωή είναι αδύναμη, ίσως πρέπει να ελέγξετε το περιβάλλον σας. Μερικές φορές η ατμόσφαιρα παίζει σημαντικό ρόλο και μπορεί να διατηρήσει τη σεξουαλική ζωή σας ζωντανή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που είναι παντρεμένοι για αρκετό καιρό. Όταν μια σχέση είναι νέα, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτές τις ορμόνες που μαίνεται.

 

Μετά από χρόνια γάμου, ένα ζευγάρι πρέπει να εργαστεί λίγο σκληρότερα για να κρατήσει ζωντανό το πάθος του. Ακριβώς όπως μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα περισσότερο όταν είστε σε ένα ωραίο εστιατόριο με όμορφη ατμόσφαιρα, θα έχετε την ευκαιρία να ”απολαύσετε” περισσότερο την κρεβατοκάμαρά σας, αν είναι ελκυστική για τις αισθήσεις σας. Δυστυχώς, η κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως το πιο παραμελημένο δωμάτιο του σπιτιού ή χρησιμοποιείται για περισσότερους λόγους εκτός από υπνοδωμάτιο, όπως να γίνει γραφείο ή δωμάτιο για παρακολούθηση τηλεόρασης.

 

Αν διαπιστώσετε ότι η κρεβατοκάμαρά σας χρειάζεται μια αλλαγή, διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δωμάτιο πιο ρομαντικό για εσάς και τον σύζυγό σας.

-Ξεφορτωθείτε την ακαταστασία. Η ακαταστασία αποσπά την προσοχή.

-Η καθαριότητα είναι σέξι. Ξεσκονίστε, καθαρίστε, κάντε τα όλα να λάμπουν.

-Πάρτε την τηλεόραση και τον υπολογιστή έξω από το υπνοδωμάτιο. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι για δύο λόγους: τον ύπνο και το σεξ. Οτιδήποτε άλλο αποσπά την προσοχή.

 

-Κάντε το κρεβάτι σας ελκυστικό. Αγοράστε όμορφα  σεντόνια και καλύμματα. Καλύψτε το με μαλακά μαξιλάρια. Κάντε το ένα κρεβάτι που θα θέλετε να πέσετε σε αυτό.

-Χρησιμοποιήστε χαμηλό φωτισμό στην κρεβατοκάμαρά σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για φωτεινά δυνατά φώτα.

-Τα αρωματικά κεριά θα συμβάλουν σε μια επιπλέον ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, και το βράδυ θα προσφέρουν μια ρομαντική λάμψη.

 

-Έχετε μια πηγή μουσικής στην κρεβατοκάμαρά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε ρομαντική μουσική όταν η περίσταση το απαιτεί.

Η ανιαρή σεξουαλική ζωή δεν πρέπει να είναι μια ποινή ισόβιας κάθειρξης. Δοκιμάστε να αναζωογονήσετε την κρεβατοκάμαρά σας, και δείτε πώς θα αναζωογονηθεί επίσης η σεξουαλική σας ζωή.

 

Πηγή: http://www.examiner.com/article/is-your-bedroom-killing-your-sex-life